Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)" vanaf 15 maart op Disney+

februari 09, 2024 78
Een concertfilm van de wereldwijd recordbrekende tour van de 14-voudige GRAMMY®-winnende artiest met de song "cardigan" en vier extra akoestische nummers die niet te zien waren in de bioscoop- of VOD-release

Disney+ heeft bekendgemaakt dat "Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)", de concertfilm voor het eerst in z'n volledigheid met het nummer "cardigan" en vier extra akoestische nummers, op 15 maart 2024 exclusief op Disney+ in première gaat. "Taylor Swift | The Eras Tour", de geschiedenis makende cinematografische ervaring van de 14-voudig GRAMMY®-winnende artiest geregisseerd door Sam Wrench, heeft wereldwijd meer dan $260 miljoen opgebracht aan de box office. Daarmee is het de best verkochte concertfilm aller tijden.

Bij de aankondiging lichtte Disney CEO Bob Iger toe: "'The Eras Tour' is een waar fenomeen geweest dat fans over de hele wereld in de ban blijft houden en we zijn zeer verheugd om dit concert naar het publiek te brengen, waar ze ook zijn, exclusief op Disney+."
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 09 februari 2024 08:31

Laagste prijs kalender