Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Het Mysterieuze Benedict Genootschap" debuteert op Disney+ met een tweedelige première op vrijdag 25 juni

juni 23, 2021 293
Disney+ heeft aangekondigd dat "Het Mysterieuze Benedict Genootschap" op vrijdag 25 juni in première zal gaan met twee afleveringen. Character posters en een nieuwe spot waarin Tony Hale's dubbele rol van tweelingbroers Mr. Benedict en L.D. Curtain wordt uitgelicht, zijn nu ook beschikbaar.
Na het winnen van een studiebeurswedstrijd, worden vier begaafde weeskinderen gerekruteerd door de eigenaardige Mr. Benedict voor een gevaarlijke missie om de wereld te redden van een wereldwijde crisis die bekend staat als The Emergency. Reynie, Sticky, Kate, en Constance moeten infiltreren in het mysterieuze L.I.V.E. Institute om de waarheid achter de crisis te ontdekken. Wanneer de directeur, de verfijnde Dr. Curtain achter deze wereldwijde paniek blijkt te zitten, moeten de kinderen van "Het Mysterieuze Benedict Genootschap" een plan bedenken om hem te verslaan.

"Het Mysterieuze Benedict Genootschap" met Tony Hale, Kristen Schaal, Ryan Hurst, MaameYaa Boafo, Gia Sandhu, Seth Carr, Emmy DeOliveira, Mystic Inscho en Marta Kessler.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, Deepak Nayar, James Bobin, en Matt Manfredi en Phil Hay die als schrijvers en makers fungeren. De showrunners voor de serie zijn Darren Swimmer en Todd Slavkin.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)