Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

In juli te zien op Disney+

juli 02, 2021 626
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals.

Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is de lijst voor België en Luxemburg en correct op het moment van uitgifte.
 
Wist je dat?
    Deze zomer ontdek je heel wat nieuws: van Black Widow tot Jungle Cruise, van Monsters aan het Werk tot Behind The Attraction en het laatste seizoen van Modern Family, Disney+ is in juli dé plaats voor de allerleukste films en tv-series!    
    Vier de Internationale Dag van de Vriendschap op 30 juli met alle vrienden op Disney+, van Timon & Pumbaa en Bucky Barnes & Steve Rogers tot Jess & Cece en Patsy & Eddy!    
    Je kan onbeperkt series en films downloaden op maximaal tien apparaten, voor een vrolijke rit naar je zomerbestemming, zelfs zonder internetverbinding. Ready, set, stream!


NIEUW OP DISNEY+
 
Sulley en Mike gaan aan het werk
MONSTERS AAN HET WERK
Monsters aan het Werk speelt zich af op de dag nadat de Monsters en Co. energiecentrale begon met het oogsten van het gelach van kinderen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. Dat allemaal dankzij Mike en Sulley's ontdekking dat lachen tien keer meer energie oplevert dan gillen. De nieuwe film volgt het verhaal van Tylor Knauwtand, een enthousiast jong monster dat als beste leerling van de klas afstudeerde aan de Monsters Universiteit. Tylor heeft er altijd van gedroomd een Schrikker te worden, totdat hij een job krijgt bij Monsters en Co. en ontdekt dat bangmaken uit de mode is en lachen hip is. Tylor wordt tijdelijk verplaatst naar het Monsters En Co. OnderhoudsTeam (MECOT), waar hij moet samenwerken met een buitenbeentje terwijl hij probeert een Grappenmaker te worden.
Met wekelijks nieuwe afleveringen vanaf 7 juliNatasha Romanoffs verleden komt eindelijk aan het licht
BLACK WIDOW
In de spannende spionagethriller Black Widow van Marvel Studios, wordt Natasha Romanoff, aka Black Widow, geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering die haar terug katapulteert naar haar eigen duistere verleden. Achtervolgd door een kracht die haar kost wat kost ten val wil brengen, moet Natasha afrekenen met haar vroegere leven als spion en met de verbroken relaties uit de tijd voor ze een Avenger werd. Black Widow is de eerste film in Fase Vier van het Marvel Cinematic Universe.
Beschikbaar met VIP-toegang op Disney+ en in de bioscoop vanaf 9 juli.


Het grote zomeravontuur
JUNGLE CRUISE
Trek samen met publieksfavorieten Dwayne Johnson en Emily Blunt op het avontuur van je leven met Disney’s Jungle Cruise, een levendige en sensationele tocht door de Amazone met de bijdehante schipper Frank Wolff en de onverschrokken wetenschapper Dr. Lily Houghton.
Beschikbaar met VIP-toegang op Disney+ en in de bioscoop vanaf 30 juli.Disney Juniors eerste serie Marvel-shorts
SPIDEY EN ZIJN GEWELDIGE VRIENDJES (SHORTS)
Peter Parker, Gwen Stacy en Miles Morales vormen samen Team Spidey. De drie beleven heldhaftige avonturen en proberen hun gemeenschap te beschermen en te redden. In deze animatiereeks maken kleuters en hun familie kennis met de wereld en de personages van Marvel's Spidey en zijn geweldige vriendjes.
21 juli


Teams racen de wereld rond in deze National Geographic-serie
RACE TO THE CENTER OF THE EARTH
Deze reality show volgt vier teams die op verschillende plekken ter wereld starten aan een helse tocht om als eerste het middelpunt van de planeet – midden in een oceaan – te bereiken.
14 juli
 
Beleef Sharkfest op Disney+
SHARKFEST
In de maand juli dompelt Disney+ de kijker onder in de wondere onderwaterwereld van haaien. Op 16 juli duikt de eerste special Shark VS. Whale naar je scherm, gevolgd door de Disney+ Original film Playing with Sharks die vanaf 23 juli exclusief op Disney+ gestreamd kan worden. Meer dan genoeg om je tanden in te zetten!
16 juli:
SHARK VS. WHALE
23 juli:
PLAYING WITH SHARKS

 
Een blik achter de magie
ACHTER DE ATTRACTIE
Ga mee achter de schermen van de magische Disney Parken en ontdek de magie achter de attractie! Achter de Attractie, van uitvoerend producenten Dwayne Johnson, Dany Garcia en Brian Volk-Weiss, onthult hoe de Haunted Mansion werd gevuld met 999 ‘happy haunts’, hoe de Twilight Zone Tower of Terror™ werd getransformeerd tot Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! (en hoe ze de zwaartekracht daarbij trotseerden) en waarom het zo lang duurde voor Space Mountain werd gelanceerd. Van Jungle Cruise tot It’s a Small World en Star Wars: Galaxy’s Edge – de attracties in de Disney Parken hebben al miljoenen monden doen openvallen van de jaren ‘50 tot vandaag. En dit is het verhaal van hoe ze dat hebben gedaan.
21 juli

Meer Marvel!
MARVEL STUDIOS LEGENDS
Nieuwe aflevering
In Marvel Studios Legends passeren alle helden en schurken de revue die binnenkort hun opwachting maken in de langverwachte nieuwe shows. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in de toekomst op je loslaat. In deze aflevering staat Black Widow centraal.
7 juli


MARVEL STUDIOS ASSEMBLED: THE MAKING OF LOKI
Assembled is een meeslepende documentairereeks over het creatieproces van de nieuwste shows en bioscoopfilms van Marvel Studios.
21 juli


De volgende generatie klassieke komedies
TURNER & HOOCH
Wanneer een ambitieuze, gepolijste US Marshal een grote, onhandelbare hond erft, beseft hij al snel dat de hond die hij niet heeft gewild misschien wel de partner is die hij nodig heeft. Josh Peck speelt de rol van Scott Turner, zoon van detective Scott Turner die in 1989 vertolkt werd door Tom Hanks in de gelijknamige film.
21 juli

 
En dat is niet alles!
TO CATCH A SMUGGLER
Seizoen 1
124 miljoen mensen komen jaarlijks de VS binnen via de vliegvelden, een nonstop vloedgolf aan mensen. Verstopt tussen hen bevindt zich een eindeloze stroom aan smokkelwaar en slechte intenties. De alerte mannen en vrouwen van de Department of Homeland Security beschermen de grenzen, waarbij hun agentschappen een drieledige bescherming vormen van Amerika’s vliegvelden. DHS doet alles om de smokkelaars te pakken.
2 juli

DEADLY INSTINCTS
Seizoen 1
In elke aflevering van Deadly Instincts passeert een verzameling van tientallen uiteenlopende dieren de revue. De serie wordt verteld in een pittige, eigentijdse stijl die de rijke de geschiedenis van de natuur op een geheel nieuwe manier laat zien. Elke dierenscène begint bij een crisis en gaat dan terug naar de unieke gebeurtenissen die het dier, roofdier of prooi, tot dat moment hebben geleid.
21 juli

KNABBEL EN BABBEL: PARK LIFE
Twee kleine herrieschoppers beleven grote avonturen terwijl ze proberen te genieten van het leven in een groot stadspark. De nerveuze piekeraar Knabbel en de relaxte dromer Babbel vormen het perfecte contrasterende koppel: ze zijn beste maatjes en maken elkaar hoorndol. In hun eeuwige jacht op nootjes worden deze ultieme underdogs vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disneyfiguren terwijl ze het opnemen tegen grote en kleine pestkoppen.
28 juli

STUNTMAN
Van uitvoerend producent Dwayne Johnson (Jungle Cruise) en Dany Garcia van Seven Bucks Productions, en geregisseerd door Kurt Mattila. Stuntman volgt de hoogte-en dieptepunten van de stuntman en Hollywoodveteraan Eddie Braun wanneer hij een stunt probeert die volgens velen de gevaarlijkste is in de filmgeschiedenis. In de voetsporen van zijn jeugdidool, Evel Knievel, kijkt Braun terug naar hoe hij meerdere auto-ongelukken, explosies en levensgevaarlijke sprongen heeft overleefd tijdens zijn meer dan 30-jarige carrière in film en televisie. Nu hij midden in de 50 is en zijn pensioen overweegt, besluit Braun een buitengewone carrière af te sluiten door Evel Knievel's beruchte mislukte Snake River Canyon-raketsprong na te bootsen. Stuntman ging in 2018 in wereldpremière op het LA Film Festival en won de publieksprijs voor Beste Documentaire.
23 juli

TURNING TABLES WITH ROBIN ROBERTS
Ga de persoonlijke tour op met Robin Roberts en enkele van Hollywood's revolutionaire vrouwen die getuigen over de ongelooflijke belevenissen op hun pad naar zingeving. Elke aflevering is een diepgaand gesprek vol emotie en inspiratie. Ontdek nooit eerder gehoorde verhalen over hoe deze baanbrekers werden geconfronteerd met hun kwetsbaarheid, authenticiteit en intuïtie. Ontdek wat ze met elkaar gemeen hebben en kom te weten hoe hun verhalen en ervaringen kansen creëerden voor expansie en evolutie.
28 juli

NIEUW OP STAR OP DISNEY+
 
Disney+ bevestigde recent dat meer dan 20 titels in België exclusief in première gaan als Star Originals, zoals Pam & Tommy, Welcome to Wrexham en Fleishman is in Trouble. De aankomende Kardashian Jenner-serie zal ook exclusief te zien zijn op Star op Disney+, met een verwacht debuut later dit jaar.
 
Terugblik op een zomer vol soul
SUMMER OF SOUL
Dit gelauwerde regiedebuut van Ahmir 'Questlove' Thompson, voor Onyx Collective en Searchlight Pictures, zoomt in op het Harlem Cultural Festival in de zomer van 1969. Het is een krachtige en meeslepende documentaire die het midden houdt tussen een muziekfilm en het historisch verslag over een legendarisch eerbetoon aan de zwarte geschiedenis, cultuur en mode.
Vanaf 30 juli exclusief te streamen op Star op Disney+
 
Nieuwe series op Star deze maand
MIXED-ISH
Seizoen 1
In deze spin-off van de hitserie black-ish vertelt Rainbow Johnson hoe het was om in de jaren ‘80 op te groeien in een gezin van gemengde afkomst. Ze beschrijft de constante dilemma’s van het gezin, de eeuwige strijd tussen je aanpassen of trouw blijven aan jezelf. Bows ouders, Paul en Alicia, besluiten om van een hippie-commune naar de buitenwijken te verhuizen om beter voor hun familie te kunnen zorgen. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuwe leven, zoeken Bow en haar broers en zussen hun weg op een school waar ze worden gezien als zwart noch wit.
14 juli

GROWN-ISH
Seizoen 1-2
Volg Zoey Johnsons eerste stappen op de universiteit en haar hilarische reis naar volwassenheid. Uitvoerend producent van black-ish, Kenya Barris, brengt een eigentijdse kijk op de huidige problemen van studenten en leerkrachten in het hoger onderwijs.
14 juli

MODERN FAMILY
Seizoen 11
In Modern Family schittert de Pritchett-Dunphy-Tucker clan, een heerlijk grote samengestelde familie. Deze drie families geven een eerlijke en vaak hilarische kijk op de soms warme, soms verwrongen band binnen het moderne gezin.
21 juli

SNOWFALL
Seizoen 1- 3
Deze historische dramareeks speelt zich af in Los Angeles in 1981, aan het begin van de crack- en cocaïne-epidemie. Het verhaal belicht de grote impact van de drugsepidemie op de cultuur en volgt drie personages op een gewelddadige ramkoers: Franklin Saint, een jonge drugshandelaar op zoek naar macht; Gustavo Zapata, een Mexicaanse worstelaar die gangster werd op zoek naar zijn American dream; en Logan Miller, het buitenbeentje van een prominente familie die wanhopig probeert te ontsnappen uit de schaduw van zijn vader.
21 juli

PITCH
Seizoen 1
Maak kennis met Ginny Baker, een knappe, stoere en ongelooflijk getalenteerde atleet die op slag de beroemdste persoon van het land wordt wanneer ze door de San Diego Padres wordt opgeroepen om haar Major League-debuut te maken. Ginny werd door haar veeleisende vader al jaren klaargestoomd voor dit moment, maar het einde van haar onwaarschijnlijke reis is het begin van een bijna onmogelijke uitdaging: het vertegenwoordigen van haar gender terwijl ze begint aan een voorspoedige honkbalcarrière in de felle schijnwerpers van de media.
28 juli
 
Nieuwe films op Star deze maand
COYOTE UGLY
Violet Sanford (Perabo) is wanhopig en blut en verhuist naar New York om haar droom om een bekende songwriter te worden na te jagen. Ironisch genoeg vindt de verlegen, onschuldige Violet een baan als barmeisje in de hipste nachtclub van de stad: Coyote Ugly.
9 juli

CHRONICLE (2012)
In deze spannende, psychologische thriller doen drie middelbare schoolvrienden een buitengewone ontdekking in een ondergrondse grot waarna ze plots bovennatuurlijke gaven krijgen. Ze kunnen voorwerpen met hun geest verplaatsen en vernietigen, en na een tijdje kunnen ze zelfs vliegen. Maar wanneer onschuldige grappen plaatsmaken voor gevaarlijke stunts, loopt hun leven uit de hand en volgt een explosieve, adembenemende climax!
23 juli

EN DAT IS NIET ALLES!
2 juli:
Nixon

9 juli:
Air Force One (1997)
Hitman

16 juli:
Deuce Bigalow
Mike and Dave Need Wedding Dates
Why Him
Crazy Heart

23 juli:
Hallo Bungalow
Courage Under Fire
Mission To Mars

30 juli:
Wilson
Hot Shots!
Hot Shots! Part Deux
A Private War
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 02 juli 2021 08:19