Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe serie BEHIND THE ATTRACTION vanaf 21 juli op Disney+

juli 14, 2021 520
Officiële trailer voor Disney+ original series, ‘BEHIND THE ATTRACTION,’ nu beschikbaar

De eerste vijf afleveringen gaan op woensdag 21 juli in première op Disney+; van Executive Producers Dwayne Johnson en Dany Garcia, via hun Seven Bucks Productions Banner en Brian Volk-Weiss van The Nacelle Company.

Disney+ onthuld de officiële trailer voor "Behind the Attraction." De 10-delige serie wordt verteld door Paget Brewster ("Criminal Minds") en geeft kijkers een exclusief kijkje "achter het gordijn" van de meest geliefde attracties en bestemmingen in Disney Parken en Resorts over de hele wereld, van Jungle Cruise tot "it's a small world" tot de Haunted Mansion tot Star Wars: Galaxy's Edge. "Behind the Attraction" duikt in de rijke, verbazingwekkende geschiedenis van de Disney Parken met archiefbeelden en nooit eerder vertoonde beelden en foto's om te onthullen hoe de attracties ontstonden en hoe ze in de loop der jaren zijn verfijnd met nieuwe ideeën en technologische ontwikkelingen.  "Behind the Attraction" begint met streamen op woensdag 21 juli op Disney+ met vijf afleveringen en later dit jaar nog vijf extra afleveringen.De volgende afleveringen zullen beschikbaar zijn op Disney+ op woensdag 21 juli:

Jungle Cruise: Ga mee met een schipper voor het verhaal achter Jungle Cruise en probeer de achterkant van water te spotten! Toen Walt besloot om de originele meeslepende attractie te maken, gaf hij Imagineers de opdracht om een rivier te bouwen EN de mechanische dieren om deze te bevolken.

Haunted Mansion: Welkom, dwaze stervelingen, in de Haunted Mansion. Ga naar binnen als je durft. Toen Walt Disney de attractie ontwikkelde, gaf hij niet aan of het grappig of eng moest zijn en zo werd het een perfecte mix van beide.

Star Tours: Lichtsnelheid naar Endor! Lang geleden... creëerde Disney Star Tours, een spannende simulatorattractie die gasten meeneemt naar een sterrenstelsel ver, ver weg. Het inspireerde Imagineers om een heel nieuw land te bouwen - Star Wars: Galaxy's Edge.

De Twilight Zone Tower of Terror: Ontdek de ups (en downs!) van het creëren van deze zwaartekracht-tartende attractie die zich afspeelt in de griezelige wereld van Rod Serling's beroemde "Twilight Zone" televisieserie. Houd je dan goed vast als de Imagineers de Disney California Adventure Park versie opnieuw vormgeven als Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT!

Space Mountain: Je staat op het punt om het verhaal van Space Mountain te horen in T-minus 5, 4, 3, 2, 1...lancering! Walt's visie van een attractie die een ruimtereis simuleert was een ontwerpuitdaging die Imagineer John Hench aanging. Hij creëerde een kenmerkende structuur in Disney Parken over de hele wereld.
"Behind the Attraction" is geproduceerd door Dwayne Johnson ("Jungle Cruise"), Dany Garcia, Hiram Garcia, Brian Gewirtz en Kevin Hill van Seven Bucks Productions en Brian Volk-Weiss ("The Toys That Made Us"), Robin Henry en Cisco Henson van The Nacelle Company. Brian Volk-Weiss regisseert de serie.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender