Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The World according to Jeff Goldblum krijgt een tweede seizoen

oktober 24, 2021 133
De eerste vijf afleveringen zullen vrijdag 12 november te streamen zijn op Disney+, als onderdeel van de Disney+ Day Global Celebration.


Disney+ Day is een wereldwijde viering die in heel The Walt Disney Company tot leven zal komen op vrijdag 12 november, met nieuwe content releases, fan ervaringen, exclusieve aanbiedingen en meer.

Jeff is terug en hij is zo nieuwsgierig als altijd in het tweede seizoen. Hij is onze speelse en nieuwsgierige gids om meer verrassende geheimen te ontdekken over schijnbaar bekende onderwerpen - magie, vuurwerk, monsters, honden en dans. In elke nieuwe aflevering brengt Jeff's onverzadigbare leergierigheid en gevoel voor verwondering hem van kust naar kust voor ontmoetingen met gepassioneerde fans, experts en wetenschappers om een dieper inzicht te krijgen in hoe gewone voorwerpen buitengewoon zijn.

Dit seizoen ontmoet Jeff de legendarische goochelaars Penn & Teller om de echte geheimen van magie te ontdekken; ervaart hij de verbijsterende realiteit met viral ster Zach King; ontmoet hij tweevoudig Oscar®️-winnende animator Phil Tippet, die bekend is van zijn werk voor "Star Wars" en "Jurassic Park"; waagt hij zich in de donkere, mysterieuze bossen van Noord-Californië om op zoek te gaan naar Bigfoot; ontmoet hij Atlanta influencers Collab Crib; en heeft hij een dance-off met een zeeleeuw om de geheime taal van dans te ontdekken.

De volgende afleveringen worden vanaf 12 november gestreamd op Disney+:

 - Magic: Jeff leert breinbrekende trucs van Las Vegas iconen Penn & Teller en zijn perceptie van de realiteit wordt vernietigd door virale superster Zach King. Maar magie gaat niet alleen over grote namen en gekke illusies - voor sommigen kan magie een viering van de natuur zijn, een verbinding met ons cultureel erfgoed en een middel om ons diepste zelf te verkennen.
 - Vuurwerk: Jeff leert dat de vuurwerkindustrie een enorme groei doormaakt. Van een duizelingwekkende drone-show tot spectaculair sterrenkijken, Jeff ontdekt hoe het gevoel van ontzag ons beïnvloedt en de vreemde en wonderbaarlijke manieren waarop we het zoeken.
 - Monsters: Jeff ontdekt de beangstigende waarheid achter waarom we zo graag bang zijn en ontmoet meester-monstermaker Phil Tippet in zijn legendarische studio voordat hij op monsterjacht gaat in de Big Foot-bossen tussen de Californische sequoia's.
- Honden: Van een wilde rit met een meute husky's en een familie urban mushers, tot de bizarre en wonderlijke wereld van Instagram-honden, tot een puppy roundup met een team van hulphonden in opleiding, Jeff komt elk denkbaar type werkhond tegen en begrijpt waarom honden zo belangrijk voor ons zijn.
- Dans: Jeff maakt een grand jeté in de wereld van de dans. Van het draaien in een rolschaatsdisco tot een entertainende dansbattle, Jeff ontdekt de reden waarom we niet kunnen weerstaan aan het bewegen en schudden op een zoete melodie.

De vijf resterende afleveringen van seizoen twee zullen begin volgend jaar beschikbaar zijn om te streamen op Disney+. Het eerste seizoen van "The World According to Jeff Goldblum" is momenteel beschikbaar op Disney+ en behandelt onderwerpen zoals sneakers, denim, ijs, cosmetica, zwembaden, fietsen, campers, gaming, juwelen, BBQ en koffie.

"The World According to Jeff Goldblum" wordt geproduceerd door Nutopia voor National Geographic. Jeff Goldblum en Keith Addis zijn uitvoerend producenten voor de serie. Voor Nutopia zijn Jane Root, Sara Brailsford en Arif Nurmohamed uitvoerend producent, en John Hodgson is mede-uitvoerende producent. Matt Renner en Chris L. Kugelman zijn de uitvoerende producenten voor National Geographic.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 24 oktober 2021 10:59

Laagste prijs kalender