Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

In november te zien op Disney+

oktober 27, 2021 305
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Deze nieuwsbrief geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg.
 
Wist je dat?
* Disney+ Day komt eraan! Op 12 november viert Disney+ feest en trakteert alle fans wereldwijd op nieuwe releases voor Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, samen met een sneak peeks van wat er nog op het programma staat op Disney+.
* 20 jaar 24 … op 2 november is het 20 jaar geleden dat Jack Bauer voor het eerst de strijd aanging met de slechteriken voor LA's antiterreureenheid. Feest mee en herbekijk alle seizoenen van deze iconische serie op Disney+.

Hoe Amerika verslaafd raakte aan een leugen
DOPESICK
Originele Serie
Dopesick onderzoekt hoe één bedrijf de grootste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. De serie neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika's strijd tegen de verslaving aan opiaten, van de directiekamers van Big Pharma, naar een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot aan de wandelgangen van de DEA. Tegen alle verwachtingen in zullen er helden opstaan in een intense en spannende strijd tegen de lafhartige corporaties en hun bondgenoten die achter deze nationale crisis zitten. Deze unieke serie is geïnspireerd op de bestseller van Beth Macy.
12 november

A Marvel legend will rise
SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS
In de nieuwste kaskraker van Marvel Studios speelt Simu Liu de rol van Shang-Chi. Hoewel Shang-Chi denkt dat hij zijn verleden achter zich heeft gelaten, moet hij de confrontatie aangaan met zijn vader, de leider van de gevaarlijke organisatie Ten Rings. In de film spelen ook Awkwafina – als Shang-Chi’s vriendin Katy, Meng’er Zhang, Fala Chen en Florian Munteanu mee, naast Michelle Yeoh als Ying Nan en Tony Leung als Xu Wenwu.
12 november

Een populair familie-avontuur
JUNGLE CRUISE
Vergezel de populaire Dwayne Johnson en Emily Blunt voor het avontuur van je leven in Disneys Jungle Cruise, een vrolijke, spannende reis door de Amazone met de grappen makende Frank Wolff en de onversaagde dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen, Engeland naar de Amazon en huurt de twijfelachtige diensten van Frank in om haar te vervoeren op La Quila – zijn gammele, maar charmante boot. Lily wil een oude boom vinden met ongeëvenaarde geneeskrachtige kwaliteiten – wat de toekomst van de geneeskunst zou kunnen veranderen. Tijdens hun epische zoektocht ervaart het vreemde duo vele gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich alle verschuilen achter de verraderlijke pracht van het welige regenwoud. Maar als de geheimen van de verloren boom worden blootgelegd, wordt de inzet groter voor Lily en Frank, en hangt hun lot – en dat van de mensheid – aan een zijden draadje.
12 november

Een moderne versie van de iconische kerstklassieker
HOME SWEET HOME ALONE
Disney+ Original Movie
Max Mercer is een ondeugende, vindingrijke jongen die thuis is achtergebleven terwijl zijn familie de feestdagen doorbrengt in Japan. Wanneer een getrouwd koppel een onbetaalbaar erfstuk uit het huis van de familie Mercer probeert te stelen, moet Max het opnemen tegen de indringers ... Max zal alles doen om hen uit buiten te houden en dat zorgt voor hilarische situaties. Maar ondanks de absolute chaos komt Max tot het besef dat er echt geen betere plek is dan thuis. In de film schitteren onder anderen Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates en Aisling Bea.
12 november

Jeff Goldblum is terug!
THE WORLD ACCORDING TO JEFF GOLDBLUM
Seizoen 2
Jeff Goldblum is terug … en is nieuwsgieriger dan ooit. In dit seizoen van The World According to Jeff Goldblum onthult Jeff de verrassende geheimen achter een hele reeks nieuwe thema’s. Terwijl hij een nieuwe cast van fantastische personages ontmoet – van gepassioneerde fans tot experts in levensveranderende nieuwe technologie – ontdekt Jeff hoe deze onderwerpen onze wereld hebben gevormd.
12 november

Kom al in de kerstsfeer met Hawkeye
HAWKEYE
Disney+ Originele serie
Hawkeye is een originele nieuwe serie van Marvel Studios die zich afspeelt in post-blip New York City. Ex-Avenger Clint Barton (Jeremy Renner) heeft een ogenschijnlijk eenvoudige missie: voor Kerstmis terug bij zijn familie zijn. Maar wanneer een groot gevaar uit zijn verleden opduikt, sluit Hawkeye met tegenzin een pact met Kate Bishop (Hailee Steinfeld), een 22-jarige getalenteerde boogschutter – en zijn grootste fan, om een criminele samenzwering te ontmantelen.
24 november

De Fab Four zoals je ze nog nooit zag
THE BEATLES: GET BACK
Geregisseerd door drievoudig Oscarwinnend filmmaker Peter Jackson ('The Lord of the Rings'-trilogie, 'They Shall Not Grow Old') is The Beatles: Get Back een driedelige documentairereeks die de kijker mee terugvoert in de tijd naar de intieme opnamesessies van de band tijdens een cruciaal moment in de muziekgeschiedenis. De documentaire laat de warmte, de camaraderie en het creatieve genie zien die de nalatenschap van het iconische viertal definieerden en is samengesteld uit meer dan 60 uur aan ongeziene beelden die in januari 1969 werden gefilmd (door Michael-Lindsay Hogg) en meer dan 150 uur ongehoorde audio, allemaal briljant gerestaureerd.

The Beatles: Get Back is het verhaal van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr terwijl ze hun eerste liveoptreden in meer dan twee jaar plannen. De film brengt in kaart hoe ze de 14 nieuwe nummers schrijven en repeteren die oorspronkelijk bedoeld waren voor een begeleidend livealbum. De film bevat - voor het eerst in zijn geheel - het laatste optreden van The Beatles als groep, het onvergetelijke dakconcert op Savile Row in Londen en andere nummers en klassieke composities van de laatste twee albums van de band, 'Abbey Road' en 'Let It Be'.
25 november

De meest prangende vraagstukken van vandaag
THE PREMISE
Originele serie
Deze serie over morele vraagstukken in ongekende tijden, gepresenteerd door BJ Novak, brengt provocerende ideeën in de actualiteit en levert driedimensionale, karaktervolle verhalen met humor en diepgang.
3 november

Een onconventionele talkshow
THE CHOE SHOW
Originele serie
De wereldberoemde kunstenaar David Choe zet zijn excentrieke, meelevende en ontwrichtende wereldbeeld om in een bril om het publiek een soort radicaal inlevingsvermogen in anderen te laten ervaren. Vanuit zijn ouderlijk huis neemt Choe zijn gasten mee op een reis waarin hij tegelijkertijd de motiverende interviewer en de aandachtige luisteraar is. Door het gebruik van kunst en spel neemt Choe zijn gasten mee op een reis van gemeenschappelijke emotionele ervaringen. Dankzij hun verbondenheid en persoonlijke connectie is Choe in staat om de eerlijkheid van het moment vast te leggen in zijn portretten.
24 novemberHet volledig overzicht van alle films & series die in november verschijnen op Disney+

WOENSDAG 3 NOVEMBER:

Disney+ | Weekly episodes
 Doogie Kamealoha S1 E9* (FR: Docteure Doogie)

Star on Disney+ | Launches
 The Night House (2021)
 American Dad S16
 The Premise* S1 E1-3
 Professor T: UK S1 (Dutch only)
 En Therapie S1
 The Hot Zone S1
 The Pier S1-2 (Dutch only)
 De Kliniek S1-2 (Dutch only)

Star on Disney+ | Weekly episodes
 Y: The Last Man* S1 E9 (FR: Y, le dernier homme)
 Reservation Dogs* S1 E5
 American Horror Story S10 E3
 Bob's Burgers S11 E23
 black-ish S7 E12
 The Great North S1 E7

VRIJDAG 5 NOVEMBER:
Disney+ | Launches
 Breaking2 (2021)
 Most Magical Story on Earth: The 50 Years of Walt Disney World

Star on Disney+ | Launches
 Hysterical* (2021)
 Stuber (2019)
 Snake Eyes (1998)
 Broken Arrow (1996)
 Garden State (2004)
 Breaking2 (FR: Dépassement2)
 I, Robot (2004)
 Enemy of the State (FR: Ennemi d'État)

WEDNESDAY 10 NOVEMBER:
Disney+ | Weekly episodes
 Doogie Kamealoha S1 E10* (FR: Docteure Doogie)

Star on Disney+ | Launches
 Broadchurch S1-3
 Humans S1-3
 Babylon Berlin S1-3 (Dutch only)
 M-Eine Stadt Sucht Einen Mörder S1

Star on Disney+ | Weekly episodes
 Y: The Last Man* S1 E10
 Reservation Dogs* S1 E6
 The Premise* S1 E3
 American Horror Story S10 E4
 black-ish S7 E13
 The Great North S1 E8

VRIJDAG 12 NOVEMBER:
Disney+ | Launches
 Olaf Presents S1 (FR: Olaf présente | NL: Olaf presenteert)
 Home Sweet Home Alone* (2021) (FR: Maman, j'ai raté l'avion (ça recommence))
 Ciao Alberto*
 All-New Short From The Simpsons*
 The World according to Jeff Goldblum* S2 E1-5 (FR: Le Monde Selon Jeff Goldblum)
 Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings (FR: Shang-Chi et la Légende des Dix Anneaux)
 Jungle Cruise
 Home Alone 4 (2002)
 Home Alone: The Holiday Heist (2012)

Star on Disney+ | Launches
 Dopesick* S1 E1-2

WOENSDAG 17 NOVEMBER:
Star on Disney+ | Launches
 Penoza Sweden S1-4 (Gåsmamman S1-4)
 Criminal Minds S15
 Between Us S1
 World on Fire S1 (Only Dutch)
 A Confession S1 (Only Dutch)

Star on Disney+ | Weekly episodes
 Reservation Dogs* S1 E7
 Dopesick* S1E3
 The Premise* S1E4
 American Horror Story S10 E5
 black-ish S7 E14
 The Great North S1 E9

VRIJDAG 19 NOVEMBER:
Star on Disney+ | Launches
 Kings Ransom (2009)
 Rand University (2014)
 SEC Storied: Herschel (2011)
 Black Swan (2010)
 The Day After Tomorrow (2004) (FR: Le Jour d'après)
 Corky Romano (2001)
 Road to Perdition (20002) (FR: Les Sentiers de la perdition)
 Antwone Fisher (2002)

WOENSDAG 24 NOVEMBER:
Disney+ | Launches
 Hawkeye* S1 E1-2

Star on Disney+ | Launches
 The Choe Show* S1
 Alive & Kicking S1 (Only Dutch)
 Poldark S1-5 (Only Dutch)
 Victoria S1-3 (Only Dutch)
 Mr. Inbetween S1-2

Star on Disney+ | Weekly episodes
 Reservation Dogs* S1 E8
 Dopesick* S1E4
 The Premise* S1E5
 American Horror Story S10 E6
 black-ish S7 E15
 The Great North S1 E10

DONDERDAG 25 NOVEMBER:
Disney+ | Launches
 The Beatles: Get Back E1

VRIJDAG 26 NOVEMBER:
Disney+ | Launches
 Disney Princess remixed: An Ultimate Princess Celebration (Special) (FR: Disney Princess
Remixed, la grande fête des princesses)
 The Beatles: Get Back E2

Star on Disney+ | Launches
 Underwater (2020)
 Flightplan (2005)
 Face Off (1997) (FR: Volte/Face)
 Anna and the King (1999) (FR: Anna et le Roi)
 Déjà Vu (2006)

ZATERDAG 27 NOVEMBER:
Disney+ | Weekly episodes
 The Beatles: Get Back S1 E3

Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is correct op het moment van uitgifte.

 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 27 oktober 2021 19:15

Laagste prijs kalender