Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Klokkenluider van de Notre Dame Musicalverhaal binnenkort in Belgie

december 20, 2023 652
Parijs, 1482. Na 20 jaar in totale afzondering verlaat Quasimodo stiekem de klokkentoren van de kathedraal voor het Dwazenfestival. Wat een feest zou moeten worden, ontaardt in een dramatisch muzikaal verhaal over uitsluiting, ware liefde en dodelijke jaloezie.

Vindt Quasimodo eindelijk het geluk bij zigeunerin Esmeralda? Of verovert aartsdiaken Frollo op sluwe wijze haar hart en is de klokkenluider gedoemd tot een kluizenaarsbestaan?

Festivaria brengt het meesterwerk van Victor Hugo voor het eerst in Vlaanderen live op scène. Verwacht je aan een groots openluchtspektakel met de meeslepende musicalsongs uit de Disney-klassieker.

Zomer 2024. Het Donkmeer in Berlare is voor twee weken de Seine in Parijs!

In 1996 bracht Walt Disney Animation Studios de filmbewerking van het boek ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ op het grote scherm. Vanaf de indrukwekkende openingsscène
boven Parijs werd je als kijker meegesleurd in een intens muzikaal avontuur. Logisch dus dat er een musicalbewerking volgde.
Voor de productie werden de grootste creatieve talenten gestrikt: Alan Menken (muziek), Stephen Schwartz (liedteksten) en Peter Parnell (script). Maak kennis met dit award-winning team!

Ontdek hier alles over de film: De Klokkenluider van de Notre Dame

Ticketverkoop start op 1 maart 2024 via https://www.festivaria.eu/praktische-info/

VIP-arrangementen vanaf nu beschikbaar op www.festivaria.eu
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op woensdag 20 december 2023 16:30

Laagste prijs kalender