Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Klokkenluider van de Notre Dame Musicalverhaal binnenkort in Belgie

december 20, 2023 1451
Parijs, 1482. Na 20 jaar in totale afzondering verlaat Quasimodo stiekem de klokkentoren van de kathedraal voor het Dwazenfestival. Wat een feest zou moeten worden, ontaardt in een dramatisch muzikaal verhaal over uitsluiting, ware liefde en dodelijke jaloezie.

Vindt Quasimodo eindelijk het geluk bij zigeunerin Esmeralda? Of verovert aartsdiaken Frollo op sluwe wijze haar hart en is de klokkenluider gedoemd tot een kluizenaarsbestaan?

Festivaria brengt het meesterwerk van Victor Hugo voor het eerst in Vlaanderen live op scène. Verwacht je aan een groots openluchtspektakel met de meeslepende musicalsongs uit de Disney-klassieker.

Wil je graag de Notre-Dame bewonderen? Dan hoef je deze zomer niet naar Parijs. Want terwijl in de lichtstad de kathedraal herrijst, krijgen ook de bouwplannen van de ‘Notre-Dame’ aan het Donkmeer stilaan vorm.
Je leest het goed: Festivaria brengt De Klokkenluider van de Notre Dame in primeur naar Vlaanderen.

Musicalspektakel van Disney live op het water.
Na My Fair Lady, Titanic en Singin’ in the Rain gaat het productieteam van Festivaria opnieuw voor een filmische kaskraker. De succesformule is je ondertussen wel bekend: grote musicalsterren, het vuur van de liefhebber én een van de mooiste openluchttheaters van Europa.

In 1996 bracht Walt Disney Animation Studios de filmbewerking van het boek ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ op het grote scherm. Vanaf de indrukwekkende openingsscène
boven Parijs werd je als kijker meegesleurd in een intens muzikaal avontuur. Logisch dus dat er een musicalbewerking volgde.
Voor de productie werden de grootste creatieve talenten gestrikt: Alan Menken (muziek), Stephen Schwartz (liedteksten) en Peter Parnell (script). Maak kennis met dit award-winning team!

Ontdek hier alles over de film: De Klokkenluider van de Notre Dame

Ticketverkoop start op 1 maart 2024 via https://www.festivaria.eu/praktische-info/

VIP-arrangementen vanaf nu beschikbaar op www.festivaria.eu
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op vrijdag 01 maart 2024 07:57

Laagste prijs kalender