Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Maak kennis met de Disney Munchlings - De liefste nieuwe pluchelijn

september 07, 2022 771
Er is iets heel bijzonders aan de hand in de Main Street Bakery …

Zoals het verhaal gaat, legde meesterbakker Pierre Dumonet op een dag, toen de zon onderging in Main Street, de laatste hand aan zijn zoete creaties. Terwijl hij zijn schort ophing en de bakkerij verliet, sloot Pierre per ongeluk de deur iets te hard, waardoor verschillende potten en flessen omvielen. Een klein flesje magie stroomde uit op zijn heerlijke brouwsels hieronder, waardoor de Disney Munchlings ontstonden!

Deze nieuwste pluchecollectie neemt iconische zoete lekkernijen en transformeert ze in favoriete personages van fans. The Disney Munchlings debuteert met drie geurcollecties: Sweet Treats, Baked Treats en Frozen Treats.Voor de Sweet Treats-collectie krijgen Mickey and Friends een snoepmake-over met Cool Mint Mickey Mouse, Peanut Butter Swirl Cup Pluto, Dark Chocolate Ganache Truffle Chip and Dale, Peppermint Meringue Hard Candy Minnie en Chocolate Brownie Bar Goofy die je zoetekauw zeker zal maken.Vers uit de oven zijn de Baked Goods Disney Munchlings! Mickey en Minnie vergezellen Pooh, Iejoor, Stitch en Baymax als lekkernijen die even knuffelbaar als heerlijk zijn.
Wordt het hier koud? Het moet zijn omdat onze Frozen Delights Disney Munchlings hier zijn! Door je favoriete Disney-schurken te mixen met de beste snacks voor een warme dag, zal deze collectie je zeker een hersenkraker bezorgen. Mijn persoonlijke favoriet is de Pain and Panic Popsicle, maar er zijn genoeg goddeloos zoete lekkernijen om uit te kiezen.Verkrijgbaar in twee verschillende maten, de 5-inch Disney Munchlings zal verkrijgbaar zijn in blinde zakken voor $ 16,99, terwijl de 15-inch pluche zal worden verkocht voor $ 34,99. Daarnaast zijn er speciale drops en co-labs van chef-koks te koop voor $ 19,99. Bovendien verspreiden de Disney Munchlings altijd magie naar hun vrienden, dus kijk uit naar speciale mysteriefiguren in de blinde zakken!

De Disney Munchlings zijn vanaf vrijdag 9 september verkrijgbaar op de D23 Expo Marketplace en shopDisney.eu. Vanaf maandag in Disneyland Resort zullen de Disney Munchlings hun weg over de hele wereld vinden, ook in Walt Disney World Resort later deze maand. Wees op je hoede … je weet nooit waar Disney Munchlings de volgende keer zal verschijnen!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 14 september 2022 19:17