Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het Disney kasteel in LEGO, binnenkort uit de handel!

september 16, 2022 2847
Haal de magische wereld van Disney in huis met dit betoverend mooie Disney kasteel in LEGO.

De LEGO-replica van het Walt Disney World Resort Assepoesterkasteel heeft een ingewikkeld gedetailleerde façade, kamers met Disney-thema en 5 Disney-minifiguren


LEGO Nederland
LEGO België

Inclusief 5 minifiguren: Mickey Mouse met smoking, Minnie Mouse in rode jurk, Donald Duck in klassiek kostuum, Katrien Duck met roze rokje, blauwe schoenen en een haarstrik en Tinkerbel met pruik-element, rokje, vleugeltjes en toverstaf.

Disney kasteel met gedetailleerde gevel en stenen brug, klok, gewelfde ingangspoort, versierde balkons en spitse torens. Hoofdgebouw van vier verdiepingen met kamers vol elementen uit diverse Disney-verhalen. Inclusief toren van vijf verdiepingen met goudkleurige spits.

Op de begane grond van het hoofdgebouw is een grote hal met gewelfde toegangspoort, mozaïekvloer, sierlijke kroonluchter, harnassen, schilden aan de muur, ouderwetse klok, vloervaas met zelfbouw-bloemelementen, magisch tapijt en een gouden lamp.

Eerste verdieping van het hoofdgebouw met donkerblauwe gordijnen om zelf te bouwen inclusief gordijnstang, kandelaar, roos en glazen vitrine-elementen.

Tweede verdieping van het hoofdgebouw inclusief kist met toverboeken, een vloerdweil- en emmer-element en een doorgang naar de tweede verdieping van de grote toren.

Op de derde verdieping van het hoofdgebouw is een slaapkamer met gedetailleerd bed met goudkleurig hoofdeinde.

Op de begane grond van de grote toren is een keuken inclusief groot fornuis met rood baksteenpatroon, werkblad, bezem en pompoen om zelf te bouwen plus potten, pannen en diverse keuken- en voedsel-elementen.

Op de eerste verdieping van de grote toren staat een spinnewiel en hier is ook de doorgang naar de tweede verdieping van het hoofdgebouw.

Op de tweede verdieping van de grote toren vind je een kast met daarin borstel-, schaar- en zwarte haarlok-elementen plus een balkon met 2 noppenschieters voor de vuurwerk-functie.

Op de derde verdieping van de grote toren zijn een gouden spiegel plus een rode appel en een doorzichtige vaas te vinden.

De vierde verdieping van de toren is inclusief vensterbank en een boograam.

Bij de set horen ook 2 kikkers en een gouden kroon-element.

Een deel van het dak kan worden weggehaald zodat een glazen muiltje en een sprookjesboek-element met bedrukte voorplaat tevoorschijn komen.

Schiet het vuurwerk de lucht in en de magie kan beginnen!

Combineer deze set met andere LEGO® minifiguren voor onbegrensde avonturen!

Deze set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 16 jaar en ouder.

De set bestaat uit meer dan 4000 LEGO® stenen.

Het Disney kasteel is ca. 74 cm hoog, 48 cm breed en 31 cm diep.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)