Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw Jaar, nuiMOs! Recentste Plush Trend komt naar Disney Parken over de hele wereld, Disney Stores en shopDisney

januari 17, 2021 467
Sinds ze voor het eerst gelanceerd werden in Disney stores in Japan en China, Shanghai Disney Resort en Hong Kong Disneyland Resort, hebben Disney nuiMOs pluches snel aan populariteit gewonnen op sociale media omdat fans hun pluche aankleedden en meenamen op avontuur naar de Disney Parken, het strand, het winkelcentrum en overal daar tussenin!

Dit jaar is het tijd voor de rest van de wereld om de Disney nuiMOs te ontmoeten met miniatuur pluches van de characters, outfits en accessoires met een modieuze twist! Deze kleine vriendjes bezuinigen niet op stijl...

“Wat zijn nuiMOs?” vraag je? De naam "nuiMOs" is een mengeling van de Japanse woorden nuigurumi, wat pluche betekent, en moderu, wat model betekent. Disney nuiMOs pluches zijn bedoeld als een verlengstuk van zichzelf met de flexibiliteit om het uiterlijk te veranderen om aan te sluiten bij hun unieke persoonlijkheid en smaak. Disney nuiMOs zijn flexibel en kunnen een grote verscheidenheid aan poses aannemen. Hun compactheid (zakformaat) en draagbaarheid maken van hen de perfecte kleine metgezellen en zelfs modellen!


Maak je klaar want de eerste release is aanstaande dinsdag 19 januari en omvat een Disney nuiMO's pluche van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Stitch en Angel en een heel assortiment van modieuze outfits en accessoires om te mixen en matchen en zo je eigen unieke stijlen te creëren!
Op de eerste maandag van elke maand, beginnend op 1 februari, zullen nieuwe accessoires, outfits en pluches worden uitgebracht om bij te blijven met de nieuwste trends, waaronder co-brandings met Loungefly, Spirit Jersey, Ashley Eckstein, Disney Artist Wes Jenkins en nog veel meer.

Om de lancering in stijl te doen, creëerde celebrity stylist Maeve Reilly vier kenmerkende Disney nuiMO looks voor Mickey Mouse en Minnie Mouse door kleding en accessoires uit de nieuwe lijnen te mixen en te matchen, wat de fans inspireert tot het creëren van hun eigen look! Haar liefde voor accessoires, haar passie voor opkomende merken en haar extreme aandacht voor details maken haar gewild bij iconen over de hele wereld. Maeve’s creaties voor de Disney nuiMOs zijn: Streetwear: Tokyo vs. LA street style, Loungewear, Day to Night en een Day at Disney Parks. Bekijk ze hier:


Als je meer van de Disney nuiMOs creaties van Maeve wil zien, neem dan een kijkje op haar Instagram @StyleMeMaeve.
Disney nuiMOs zullen voor de eerste keer beschikbaar zijn in Noord-Amerika en Europa op 19 januari op shopDisney.com, Disney stores en in het Walt Disney World Resort. Natuurlijk zullen ze de bezoekers van de Disney stores in Japan, het Shanghai Disney Resort en het Hong Kong Disneyland Resort ook blijven verrukken! Blijf het zeker volgen, want deze nieuwe vrienden komen later ook naar het Downtown Disney District in het Disneyland Resort en naar Disneyland Paris.
Volg de avonturen van de Disney nuiMOs op Instagram @DisneynuiMOs, Facebook en berichten met de hashtag #DisneynuiMOs!
Bron: https://disneyparks.disney.go.com/blog/

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zondag 17 januari 2021 09:00