Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe LEGO Disney Raya and the Last Dragon sets

januari 18, 2021 194
LEGO fans kunnen hun eerste blik werpen op een nieuwe collectie van LEGO Disney sets gebaseerd op de aankomende film Raya and the Last Dragon.

Raya and the Last Dragon is vanaf maart te zien op Disney+.

De eerste van de sets is 43181 Raya and the Heart Palace die wordt geleverd met twee minipoppetjes en een op te bouwen paleis. Personages in deze set zijn onder meer de hoofdrolspeler Raya en Namaari. Het paleis heeft zes kamers en twee torens, evenals een grotere koepeltoren aan de achterkant van het model. De set kost $ 79.99 voor 610 stuks.

De volgende is 43184 Raya en Sisu Dragon met slechts één minipoppetje en drie bouwwerken: een Sisu-draak, een paleispoort en een waterval. De Sisu-draak heeft een nieuwe steen met twee hoorns en vloeiende roze manen. 43184 Raya en Sisu Dragon bevat 216 stuks voor $ 29.99.

De laatste van het trio is de enige set zonder Raya. 43185 Boun's Boat wordt geleverd met twee minipoppetjes en drie nieuwe stenen die de Ongi-wezens voorstellen. De set wordt geleverd met drie bouwwerken, waaronder een garnalenboot, een kleinere boot en een dok. De twee minipoppetjes zijn Boun en Sisu Human, wat mogelijk een menselijke vorm van de Sisu Dragon is. Deze is is 247-stuks kost $ 49.99.

Er is geen releasedatum bekend voor deze sets, maar met de film nog maar een paar maanden verwijderd, kunnen ze binnenkort verschijnen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 18 januari 2021 14:43