Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw Disney nuiMOs: Friends with Style

januari 19, 2021 197
Maak je klaar om je volgende beste vriend te ontmoeten. De nuiMOs-knuffels worden op 19 januari uitgebracht en komen rechtstreeks uit Disney Stores in Japan! Laat je innerlijke stylist los en kies een outfit voor je Disney nuiMOs-personage.

Wat zijn Disney nuiMO's?
Disney nuiMO's zijn de nieuwste, schattigste en meest modieuze sensatie die wereldwijd verkrijgbaar is in de Disney Stores, ShopDisney en de Disney Parken. Het zijn pluchen karakters van 6-8 inch die zijn ontworpen om te worden aangekleed en om foto's mee maken te maken!
 De outfits waarin uw nuiMO's kunnen worden aangekleed, weerspiegelen de seizoenen, trends of actuele gelegenheden.

Deze unieke Disney-knuffelcollectie werd oorspronkelijk in 2018 met veel tamtam in Japan gelanceerd, won snel aan populariteit en veroverde de sociale mediawereld. Deze personages zijn de beste metgezellen voor alle avonturen van het leven, of ze nu thuis dagdromen, de meest magische plek op aarde bezoeken of waar de dag ook naartoe leidt.
 
Welke personages kan ik krijgen en wanneer?
De eerste lanceringspersonages zijn Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Stitch en Angel! Deze zijn verkrijgbaar op 19 januari 2021. Er volgen het hele jaar meer!
Nieuwe outfits, accessoires of knuffelfiguren zijn vanaf februari 2020 elke eerste maandag van de maand verkrijgbaar.

Hier te koop vanaf 19 januari 2021 om 9u: ShopDisney
(leveren in België en Nederland mogelijk)


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 19 januari 2021 08:40