Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

8 dingen die je niet wist over Halloween in Disney-parken over de hele wereld

oktober 29, 2023 386
Terwijl we vooruitkijken naar Halloween, heb je je ooit afgevraagd hoe we het vieren in onze parken over de hele wereld?

We delen 8 dingen die je nog niet wist over Halloween in Disneyland Paris, Shanghai Disney Resort, Tokyo Disney Resort en Hong Kong Disneyland Resort, en slechts een paar van de unieke ervaringen die je te wachten staan!

Tokio Disneyresort


1. Dans mee met de ‘Spooky ‘Boo!’ Parade”
“Spooky ‘Boo!’ Parade” is weer terug! Deze must-see parade baant zich een weg door het park met Mickey Mouse en zijn vrienden, samen met enkele vriendelijke geesten. Laat je inspireren terwijl je de praalwagens voorbij ziet rijden, met als thema attracties en landen in Tokyo Disneyland, en dans mee met je favoriete Disney-personages en dansers van het Tokyo Disney Resort.


2. Ervaar een getransformeerd spookhuis
Ga na de parade naar Haunted Mansion om de "Holiday Nightmare" -versie van deze attractie te ervaren. Net als Disneyland Resort ondergaat Haunted Mansion in Tokyo Disney Resort ook een seizoenstransformatie gebaseerd op “Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas.”

Shanghai Disney-resort


3. Haal griezelig lekker eten bij CookieAnn Bakery Café
Voor wat Duffy and Friends-plezier kun je genieten van lekkers in het CookieAnn Bakery Café, dat tot de rand gevuld is met Halloween-lekkernijen, waaronder speciale taarten, donuts en chocoladekoekjes. Bij Donald’s Dine ‘n Delights vind je ook een selectie thematraktaties!


4. Bekijk een spectaculaire Halloween Villains Castle Celebration
Tijdens Halloween Spook-tacular Days, die van 27 oktober tot 31 oktober in het resort worden gehouden, kun je je vergapen aan de Halloween Villains Castle Celebration! Compleet met een meeslepende soundtrack waarmee je de hele nacht kunt dansen, geniet van fenomenale projecties van Disney-schurken, vuureffecten en veel vuurwerk.

Disneyland Paris


5. Een Halloween-cavalcade die geen enkele ziel mag missen
Geen Halloween is compleet zonder duivels dansen! Beweeg op het ritme van “Mickey’s Halloween Celebrations” en zie hoe Mickey Mouse, Goofy, Knabbel en Babbel en hun vrienden, allemaal gekleed in betoverende Halloween-looks, langs de paraderoute glijden!


6. Beëindig je dag met de Disney-schurken
Sluit de avond af met “A Nightfall with Disney Villains” voor een wow-moment in Disneyland Paris! Stel je voor dat Disney-schurken het Kasteel van Doornroosje overnemen en je meenemen op een betoverende reis vol fonteinen, projecties, muziek en meer.

Hong Kong Disneyland Resort


7. Breng een bezoek aan Cruella de Vil in The Pavilion
Bij House of De Vil-lains kun je de kenmerkende poses van Disney-schurken leren, tijdelijke tatoeages aanvragen, je gezicht laten schilderen door stylisten en genieten van heerlijke versnaperingen bereid door Cruella's handlangers, Horace en Jasper. Dankzij Photopass-fotografen heeft u zelfs de mogelijkheid om op de cover van een tijdschrift te worden geplaatst! Pronk met je gemene outfit en poseer voor de installaties die zijn geïnspireerd op klassieke Disney-schurken. Met het originele nummer 'Shine' zul je dit deuntje nog lang na het optreden van Cruella blijven neuriën. Je kunt zelfs naar “Shine” luisteren als je thuiskomt van een bezoek, aangezien het nu beschikbaar is op wereldwijde muziekstreamingplatforms!


8. ‘Let’s Get Wicked’ zorgt voor al het angstaanjagende plezier
"Let's Get Wicked" is een bekroonde muzikale show waarin Disney-schurken centraal staan! Dit betoverende en kwaadaardige muzikale extravaganza van Disney-schurken, zoals Ursula en Maleficent, bevat zang en dans met spectaculaire audiovisuele elementen, lichteffecten en kostuumontwerpen. “Let’s Get Wicked” en twee andere nummers uit de musical zijn nu beschikbaar op wereldwijde streamingplatforms.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)