Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Leef samen met Disney en Pixar Characters in Disney Dreamlight Valley

april 29, 2022 548
Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om op een dag wakker te worden en tegenover Mickey Mouse te wonen of naar het strand te lopen en Moana te zien die zich klaarmaakt om op haar boot te gaan varen?Vanaf de zomer van 2022 kun je je magische Disney- en Pixardromen beleven in een avontuur met een aantal van je favoriete personages! Video game ontwikkelaar Gameloft heeft samengewerkt met Disney en Pixar Games aan de aankomende gratis life-simulatie adventure game, Disney Dreamlight Valley. Je wordt uitgenodigd om een persoonlijke avatar te creëren en te beginnen aan een betoverende reis om de droomwereld van Dreamlight Valley en de herinneringen van zijn iconische helden en schurken te redden.

Stap in de magische wereld van Dreamlight Valley waar je aankomt in een eens-idyllisch dorpje, nu verlaten en vol met gevaren. Ontrafel de geheimen die je naar deze nieuwe wereld hebben geleid en verken diverse werelden die zijn geïnspireerd op klassieke Disney- en Pixar-werelden, terwijl je de iconische inwoners van het dorp helpt hun verloren herinneringen terug te krijgen. In deze gratis speelervaring ontmoet je gedenkwaardige personages van "Mickey & Friends" tot Disney's "The Lion King", "De Kleine Zeemeermin" en "Lilo en Stitch" tot Disney en Pixars "Toy Story", "Wall-E" en meer, en sluit je vriendschappen met hen.

Geef uiting aan je fandom door de Disney- en Pixar-dorpen van je dromen te ontwerpen op meerdere unieke locaties, variërend van de besneeuwde bergen van Frosted Heights tot de Peaceful Meadow en verder.  Eén van de meest opwindende gamefuncties die je zult ervaren in Disney Dreamlight Valley is de uitgebreide mate van aanpassingsmogelijkheden die je zult tegenkomen tijdens het creëren van je eigen persoonlijke avatar, huizen en dorpen. Geniet van je creatieve vrijheid met een steeds groeiende lijst van op Disney-prinsessen geïnspireerde baljurken, met Mickey Mouse versierde straatkleding, op "Frozen" geïnspireerde antieke keukenontwerpen en nog veel meer.

Reis door de werelden en ontdek unieke verhaallijnen van personages als onderdeel van je dorpservaring. Activiteiten zoals vissen, tuinieren en koken krijgen een nieuwe betekenis als je ze deelt met geliefde personages. Maak heerlijke Disney-gerechten met Remy uit Disney en Pixar's Ratatouille in je eigen dorpsrestaurant, ga vissen met Goofy en verbouw groenten in Wall-E's moestuin.
Vooruitlopend op de lancering van het gratis spel vanaf de zomer van 2022, zal Disney Dreamlight Valley beschikbaar zijn in Early Access voor spelers die een Founder's Pack kopen of een Xbox Game Pass-lidmaatschap hebben.

Wees één van de eerste spelers die Dreamlight Valley verkent tijdens de early access-fase van de game en ontvang exclusieve beloningen die je kunt houden als de game volgend jaar officieel lanceert. Disney Dreamlight Valley is volgend jaar volledig beschikbaar voor Nintendo Switch™, PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, en Xbox One, maar ook voor pc- en Mac-gebruikers via Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, en de Mac App Store. Ga voor meer informatie naar DisneyDreamlightValley.com.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender