Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris gaat Le Pays des Contes de Fées renoveren en uitbreiden

oktober 09, 2023 457
Disneyland Paris is verheugd om te kunnen delen dat Le Pays des Contes de Fées in Disneyland Paris, in 2024 twee nieuwe scènes zal verwelkomen, ‘Frozen’ en ‘Winnie de Poeh’, ter viering van zijn 30-jarig jubileum van de attractie.

Sinds 1994 kunnen gasten van alle leeftijden genieten van de attractie Le Pays des Contes de Fées. Deze rustige boottocht is een viering van de geliefde verhalen en fabels van Walt Disney Animation Studios door middel van muziek, landschappen en miniaturen. Gebaseerd op een origineel idee van Walt Disney zelf, is de attractie een heruitvinding van de klassieke Storybook Land Canal Boats die in 1956 in Disneyland debuteerde. De Parijse versie heeft verschillende unieke accenten met reproducties van Night on the Bald Mountain uit 'Fantasia', Belle's Dorp uit “Beauty and the Beast” en Rapunzel’s Tower uit “Tangled.”

Een coole, ‘bevroren’ toevoeging is onderweg
Voordat gasten worden uitgenodigd in Arendelle, in het Walt Disney Studios Park, zal ‘Frozen’ in miniatuurvorm tot leven komen als een van de bekende sprookjesachtige locaties in Fantasyland. Imagineers werken nauw samen met Disneyland Paris Central Shops om een gedetailleerd model te creëren van de majestueuze North Mountain bedekt met een dikke witte deken van sneeuw en Elsa's iconische ijspaleis op zijn hoogtepunt. Gasten kunnen zelfs Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven spotten op weg naar Wandering Oaken's Trading Post (en sauna)!

Hieperdepiep Poeh Ray!
Terwijl je boot je door deze betoverde rijken voert, zal onderweg een andere tijdloze plek verschijnen, vol charme, wijsheid en... honing. Denk na, denk na... het is natuurlijk het Honderd Bunderbos! Storybook Land biedt binnenkort een nieuw thuis aan Winnie de Poeh en zijn vrienden, niet ver van het gezellige huisje van de Zeven Dwergen.

“Er is iets magisch aan iets op ware grootte in het miniatuur tentoonstellen, het is iets waar Walt zelf door geobsedeerd was”, vertelt Keith Rector, Art Director bij Walt Disney Imagineering Paris. “Ik ben opgegroeid in de buurt van Disneyland in Californië en Storybook Land is altijd mijn favoriete attractie geweest. Toen ik bij het team in Parijs kwam, begonnen we een gesprek over hoe we nieuwe verhalen naar Le Pays des Contes de Fées kunnen brengen. Ik wilde nieuwe personages introduceren in dit rijk van verhalenboekklassiekers.

Deze nieuwe toevoegingen en een volledige renovatie van de attractie zullen in de loop van volgend jaar plaatsvinden.

Ontdek meer details en weetjes over deze attractie hier.


Afbeelding

Aanvullende informatie

  • Locatie: Fantasyland
  • Minimale lengte: Geen minimumlengte
  • Waarschuwingen: Gasten kunnen nat worden
  • Interesses: Alle Leeftijden
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 09 oktober 2023 18:28

Laagste prijs kalender