Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De 30e verjaardag van Disneyland Paris: laat de magie stralen!

november 27, 2021 3644
Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens de spectaculaire en unieke 30e Verjaardag van Disneyland Paris.

Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Op 12 april 1992 opende Disneyland Paris voor het eerst de poorten voor bezoekers van over de hele wereld. Europa was een nieuw magisch koninkrijk rijker. Dit jaar viert het resort dan ook haar 30-jarig jubileum. We werden voor het eerst geteased met onderstaande video. Maar in de aanloop naar de 30e verjaardag wordt er natuurlijk steeds meer nieuws bekend over wat er te verwachten is. In dit artikel vind je een overzicht van alle belangrijke nieuwsartikelen. Dus lees snel verder en ontdek wat er allemaal te wachten staat vanaf 6 maart 2022!

Afbeelding

Een feestelijke en magische TV-spot
Deze TV-spot bereikte heel veel Europese huiskamers. De Disney Stars on Parade, welke weer op tijd is teruggekeerd voor de 30e Verjaardag, is in de televisiespot te zien. Met wat elfenstof vlieg je zo door de hele parade heen en zien we vele favoriete Disney-figuren voorbij komen.


Nieuwe shows, kostuums en prachtige decoraties
Speciaal voor dit jubileum zal er op Central Plaza een volledig nieuwe show te zien zijn, met de naam Dream… and Shine Brighter!. Voor deze show hebben onder andere Mickey & Minnie, Donald & Katrien, Knabbel & Babbel, Clarice, Pluto en Goofy nieuwe en kleurrijke kostuums gekregen. Rond Central Plaza worden de tuinen omgetovert tot de Gardens of Wonder, waar een 30-tal Disney-figuren op bijzondere wijze zijn vormgegeven. De avondshow keert vanaf 16 februari 2022 weer terug, maar zal vanaf 6 maart 2022 voorafgegaan worden door Disney D-Light  een speciale pre-show waarbij voor het eerst dagelijks gebruik gemaakt gaat worden van drones. Tijdens de Women's History Month krijgt Minnie een speciaal broekpak ontworpen door de Britse ontwerpster Stella McCartney.Meer dan 350 nieuwe merchandise items

Wat is er leuker om tijdens de 30e Verjaardag van Disneyland Paris in bijpassende kleding rond te lopen of een leuke herinnering te kopen om mee naar huis te nemen? Voor iedere bezoeker is er wel wat leuks te vinden in de winkels, want de merchandiseteams hebben meer dan 350 nieuwe merchandise items bedacht en ontworpen. Dus de winkels zullen volop gevuld zijn met de leukste merchandise.


Overheerlijke snacks, gerechten en drankjes
De chefkoks en barmannen van Disneyland Paris hebben de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten. Ook zij zijn druk in de weer geweest om de lekkerste snacks, gerechte en speciale cocktails te bedenken voor de gasten. Want van al dat gefeest krijg je natuurlijk ook trek.


Avengers Campus: Een nieuw themagebied in het Walt Disney Studios Park
Avengers Campus in Disneyland Paris zal openen in de zomer van 2022. Een exacte datum zal later bekend gemaakt worden, zodat het aftellen echt kan beginnen. In het nieuwe themagebied komt een nieuwe Spider-Man attractie, kunnen we weer genieten van de Rock 'n' Roller Coaster, maar dan in een nieuw Iron Man-jasje, komen er twee nieuwe restaurants, waarvan er een gebaseerd is op Ant-Man. Verder kun je uiteraard ook je favoriete MARVEL-superhelden ontmoeten.


Iconische shows, meer dan 50 attracties en meer
Naast alle nieuwigheden kun je natuurlijk blijven genieten van de vele attracties die het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park rijk zijn. In 2022 keren ook iconische shows terug, zoals Disney Illuminations en Mickey and the Magician. Ook is Disney Stars on Parade  weer dagelijks te zien. Verder kun je dagelijks natuurlijk ook je favoriete Disney-figuren ontmoeten.


Onze TIP: Plan je verblijf met onze handige prijskalender
Vergelijk verschillende periodes* en gebruik onze handige kalender om het ideale moment te vinden voor jouw reis naar het hart van de magie!
Zoek de Laagste Prijs voor Disneyland Paris hier.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 25 januari 2022 18:30

Laagste prijs kalender