Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney’s Ultimate Princess Celebration: Waar je je favoriete Disney prinsessen en koninginnen kunt zien en hoe je de magie mee naar huis kunt nemen

april 29, 2021 1667
Disney's Ultimate Princess Celebration gaat van start! Dit jaar vieren we onze helden en zetten we de schijnwerper op de moed en vriendelijkheid waarmee ze elke uitdaging aangaan. Van Moana's moedige pogingen om haar volk te redden tot de vriendelijkheid van Belle voor een vreemdeling, nemen we deze tijd om hun moedige daden en verhalen van persoonlijke triomf te vieren.

Om hulde te brengen aan onze prinsessen en koninginnen beginnen we met een wereldwijde tour om te zien hoe het verhaal van elke held over moed en vriendelijkheid tot leven komt in onze parken en resorts, en we bekijken ook een aantal spannende nieuwe manieren om de magie mee naar huis te nemen!

We beginnen deze tour met een blik op Disneyland park's enige ride-through Princess attractie, Snow White’s Enchanted Wish - die klaar zal zijn om gasten te verwelkomen wanneer het park 30 april heropent. Imagineers hebben deze klassieke Fantasyland attractie geupdate met nieuwe magie binnen en buiten. Met behulp van state-of-the-art audio-en visuele technologie, waaronder nieuwe muziek, LED black verlichting, laserprojecties en een nieuw animatiesysteem brengt de attractie Sneeuwwitje's " happily ever after " tot leven. Hier bladeren we door de pagina's van het verhaal waarmee "het allemaal begon," en belanden bij een bijzondere scène die nog niet is gedeeld!  


Voor onze tour stop in Hong Kong Disneyland moeten we natuurlijk ook het Kasteel van Magische Dromen, onthuld voor de 15e verjaardag van het resort erbij betrekken. Geïnspireerd door de 13 moedige verhalen van Disney prinsessen en koninginnen, staat het kasteel trots als het middelpunt van Hong Kong Disneyland - een symbool van moed, hoop en mogelijkheden. Voor een blik achter de schermen van het Kasteel van Magische Dromen, moeten we kijken naar Building a Dream: De magie achter een Disney kasteel. Deze gloednieuwe tentoonstelling neemt ons mee van concept naar realiteit en toont de hulpmiddelen en technieken die gebruikt werden in het creatieve proces van Imagineering om het nieuwe kasteelontwerp te ontwikkelen.


We springen nu naar de oostkust, in Florida, en bezoeken Walt Disney World Resort, waar enkele van onze favoriete Disney Princess-figuren de gasten vriendelijk begroeten in een optocht door het Magic Kingdom Park. Zwaai naar Jasmine, Tiana, Assepoester en nog vele anderen, terwijl je de koninklijke stoet voorbij ziet trekken.


De volgende halte op onze wereldtournee is Shanghai Disney Resort, waar "ILLUMINATE! A Nighttime Celebration" ons zal meenemen op een spannende reis die ons inspireert om door de duisternis en tegenspoed heen te breken - net zoals Mulan, Rapunzel, Anna en Elsa deden - en het licht te zien! In zeven unieke hoofdstukken brengt het verbluffende visuele verhaal een boodschap van doorzettingsvermogen en moed en inspireert het gasten om vast te houden aan het licht dat in ieder van ons bestaat en erop te vertrouwen dat het hen er doorheen zal helpen.


We zijn nu in Disneyland Paris, waar we een prachtig standbeeld van Assepoester vinden, die echt een voorbeeld van vriendelijkheid is. Ze kreeg te maken met veel tegenslagen en uitdagingen in haar leven, maar ze zette altijd moedig door en dit standbeeld is daar een prachtig symbool van. Ook in Disneyland Paris is er nu een nieuwe selfie spot waar gasten Koningin Anna & Sneeuwkoningin Elsa kunnen zien. Deze zussen gaan op moedige avonturen en behandelen alle inwoners van Arendelle met pure vriendelijkheid. Maak een foto met de koninginnen die je mee naar huis kunt nemen om een leven lang van te genieten.


Over magie mee naar huis nemen gesproken, er zijn verschillende manieren om de magie van al onze favoriete helden mee naar huis te nemen! Disney Publishing Worldwide heeft een geheel nieuwe, krachtige en hartverwarmende verhalenbundels uitgebracht van de hand van een diverse groep auteurs en illustratoren, "Tales of Courage and Kindness." De collectie van 14 originele verhalen verkent thema's van moed en vriendelijkheid. De verhalen worden tot leven gebracht door de stemmen van Auli'i Cravalho, Mandy Moore, Anika Noni Rose, en Kelly Marie Tran-aka, respectievelijk Moana, Rapunzel, Tiana, en Raya,. Het bevat ook prachtige nieuwe illustraties van de personages en hun unieke verhalen. "Tales of Courage and Kindness" zal vanaf vandaag tot eind augustus gratis te downloaden zijn op Princess.Disney.com om kinderen te helpen inspireren om een vriendelijkere wereld te creëren.

Voor nog meer moedige verhalen kun je je laten meeslepen in de laatste avonturen van de Disney Princess-personages met "5 Minute Princess Stories", perfect voor het slapengaan, om verhaaltjes te vertellen of wanneer je maar wilt! Elk van de twaalf verhalen in de collectie is de perfecte lengte om in ongeveer 5 minuten voor te lezen. Lees over de vriendelijkheid van Sneeuwwitje, Assepoester, Aurora, Ariël, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan, Tiana, Rapunzel, Merida, en Moana!


Omarm je innerlijke prinses op je reis naar evenwicht met een Disney Princess Lokai armband. Met kralen die water bevatten van de Mount Everest, het hoogste punt op aarde, en modder uit de Dode Zee, het laagste punt op aarde, zul je nederig blijven door alles heen, net als Belle, Mulan, Jasmine, en Moana. Morgen verkrijgbaar op Lokai.com.


Je kunt ook je eigen scenario's van goedheid uitspelen met de Hasbro Disney Princess Royal Shimmer Dolls. Verzamel Royal Shimmer Ariel, Aurora, Belle, Assepoester, Merida, Moana, Mulan, Pocahontas, Rapunzel, Sneeuwwitje, en Tiana. Herbeleef je favoriete moedige momenten en bedenk er zelf een paar! Verkrijgbaar bij winkels als Target en Walmart.


Soms moet een prinses haar avonturen plannen. Dat kan gemakkelijk met de Disney Princess collectie van The Happy Planner planners, dagboeken en briefpapier. Laat je inspireren door alle Disney Princess personages met nieuwe etherische prints en kunstig geschetste ontwerpen. Beleef je avonturen van moed en vriendelijkheid met nieuwe planners, notitieboekjes, stickers en meer!

De Ultimate Princess Celebration is nog maar net begonnen! Op 23 augustus tilt Disney de viering naar een hoger niveau met de allereerste World Princess Week - een viering die een week duurt en bedoeld is om wereldwijd een miljoen daden van vriendelijkheid te inspireren. U kunt deelnemen aan de festiviteiten en meer te weten komen over de Ultimate Princess Celebration op princess.disney.com. Blijf op de hoogte, want nieuwe producten, waaronder speelgoed en verzamelobjecten van Hasbro, JAKKS Pacific, LEGO en Funko, plus mode, beauty en accessoires van Adidas, Coach, Chaser, Hanna Andersson, POPSUGAR, en anderen zullen het hele jaar door worden uitgebracht.

Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 29 april 2021 07:46

Laagste prijs kalender