Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Speciale Magic Shots voor Halloween

oktober 20, 2021 451
Happy Halloween! Tot en met 7 november 2021 viert Disneyland Paris met al haar gasten Halloween. Zo zijn de Disney Figuren in hun beste Halloween outfits te zien en laten de slechterikken zich ook weer zien. Verder zijn er heerlijke Halloween snacks verkrijgbaar, maar dat is niet alles! De Disney PhotoPass fotografen hebben een aantal speciale Magic Shots voor de dag gehaald.

Kort na de start van het Halloween seizoen keerden de speciale Halloween Magic Shots terug naar het Disneyland Park. Voor wie afgelopen jaar het park al bezocht heeft tijdens de Halloween periode had al de kans om deze Magic Shots toe te voegen aan de collectie. Tot en met 22 oktober 2021 is het namelijk mogelijk om een viertal van deze populaire Magic Shots opnieuw te laten maken. En vanaf 23 oktober komen er zelfs een aantal nieuwe Magic Shots beschikbaar! Dus heb je een Disney PhotoPass? Ga dan snel op zoek naar de Disney PhotoPass fotografen. Tijden wanneer een Magic Shot beschikbaar is, worden vooraf niet aangekondigd en wisselen dagelijks, echter hebben we wel de locaties voor jullie op een plattegrondje verzameld. Op deze manier kun je je eenvoudig deze plekken in de gaten houden om te zien of er een Disney PhotoPass fotograaf aanwezig is om een mooie Magic Shot te maken.

Tot en met 22 oktober 2021 zijn de volgende Magic Shots beschikbaar. Op Central Plaza vind je een Magic Shot met de brandende pompoen uit de film De Avonturen van Ichabod en Meneer Pad. Vlak voor het kasteel aan de linkerzijde vind je het tweede Magic Shot met de ketel van de Boze Koningin van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Wanneer je Fort Comstock doorwandeld vind je aan de rechterzijde in Thunder Mesa Stitch met pompoenen. Aan de andere zijde van het plein van Thunder Mesa vind je de vierde Magic Shot met Big Thunder Mountain op de achtergrond.


Vanaf 23 oktober 2021 verdwijnen twee Magic Shots om plaats te maken voor een nieuwe varianten. Zo verdwijnt de ketel van de Boze Koningin en komt hiervoor een Magic Shot met Marie van De Aristokatten voor in de plaats. Uiteraard het Marie helemaal in Halloweensferen. Stitch maakt plaats voor een Magic Shot met figuren uit de film The Nightmare Before Christmas. Hier vind je namelijk een Magic Shot met Lock, Shock en Barrel.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 20 oktober 2021 12:33