Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris PhotoPass Service

december 12, 2020 2843

Wat is er nu mooier om na te genieten met de mooiste foto's van de leukste vakantiemomenten, of beter zelfs al tijdens je verblijf in Disneyland Paris? Je kunt natuurlijk zelf foto's maken, maar dan is het wat lastiger om een mooie familiefoto te maken. Maak daarom gebruik van Disneyland Paris' PhotoPass-service, waarbij de professionele fotografen, op specifieke locaties, klaar staan om je mooiste momenten vast te leggen. Soms wordt er zelfs een extra vleugje magie aan je foto toegevoegd, wie wil dat nu niet?

Disney PhotoPass
Wanneer je niet in het bezit bent van een PhotoPass+ kun je gewoon gebruik maken van de Disney PhotoPass-service. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag even uit. In het park vind je door de dag heen op diverse locaties PhotoPass-fotografen. Deze zijn er om van jou, je familie en/of vrienden foto's te maken op bijzondere plekken of tijdens ontmoetingen met Disney-figuren. Sommige locaties hebben ook een Magic Shot, wat dit precies inhoud lees je verderop. Je laat foto's nemen door de PhotoPass-fotograaf, deze zal nadat alle foto's gemaakt zijn, een PhotoPass overhandigen. Met dit kaartje kun je gemakkelijk bij één van de winkels met een PhotoPass-balie je foto's bekijken en eventueel laten afdrukken. Wanneer je één of meerdere leuke foto's hebt, dan kun je ervoor kiezen deze te laten afdrukken en indien gewenst in een fotokader te laten doen. Als je ervoor kiest een foto te laten afdrukken, dan zijn hier uiteraard kosten aan verbonden, net als aan de fotokaders.

Disney PhotoPass+
Naast de standaard Disney PhotoPass, bied Disneyland Paris ook de Disney PhotoPass+. Deze betalende PhotoPass geeft je nog extra mogelijkheden. Je kunt namelijk bij alle PhotoPass-locaties je foto's laten koppelen aan je PhotoPass+, zowel door de PhotoPass-fotografen als de attracties met een fotomoment. Tijdens je verblijf kun je dan al je gekoppelde foto's terug zijn via de website http://www.disneyphotopass.eu. Zo kun je precies zien welke foto's je al allemaal hebt verzameld. Indien gewenst kun je, tegen betaling, eveneens bij de winkels met PhotoPass-balie je prachtigste foto's laten afdrukken. Bij thuiskomst kun je verder ook nog alle foto's die je hebt gekoppeld aan de PhotoPass+, zonder extra kosten, in hoogwaardige kwaliteit downloaden op je PC. Om de foto's online te kunnen bekijken en downloaden, dien je wel een account op de eerder genoemde website aan te maken en daar je PhotoPass+ aan te koppelen. De PhotoPass+ is 10 dagen geldig om ongelimiteerd foto's aan te koppelen. Daarna heb je nog een jaar lang de tijd om via de website je foto's te downloaden en te bekijken.

Magic Shot
Een magic shot is niet een gewone foto, maar eentje met een extra beetje magie. De PhotoPass-fotografen hebben op sommige locaties wat extra magie om te verspreiden. Ze vragen je een bepaalde pose aan te nemen en er wordt een foto gemaakt. Daarna komt de extra Disney magie. Zodra je de foto terugziet op de website of bij één van de winkels met een PhotoPass-balie, zie je de verrassing die is toegevoegd om je foto magischer dan ooit te maken.

Attracties met PhotoPass services
Bij de onderstaande attracties kun je gebruik maken van PhotoPass services. Na het doen van de rit kom je langs een aantal fotoschermen. Hier zoek je jouw foto op en onthoud je de fotocode. Bij de fotobalie aan de attractie kun je, indien je die hebt, je PhotoPass+ laten scannen. Ook kun je ervoor kiezen om, tegen betaling, een afdruk te laten maken.

Disneyland Park
- Big Thunder Mountain, Frontierland
- Pirates of the Caribbean, Adventureland
- Meet Mickey Mouse, Fantasyland
- Princess Pavilion, Fantasyland
- Buzz Lightyear Laser Blast, Discoveryland
- Starport, Discoveryland
- Star Wars Hyperspace Mountain, Discoveryland

Walt Disney Studio's Park
- The Twilight Zone Tower of Terror, Production Courtyard

Winkels met PhotoPass services
Wanneer je een PhotoPass+ wilt aanschaffen of een foto wilt laten afdrukken kun je terecht bij de volgende winkels. Bij de fotobalies bij de attracties (gemarkeerd met een *) kun je wel een PhotoPass+ aanschaffen of een foto laten afdrukken van de desbetreffende attractie, echter kunnen Cast Members van deze fotobalies niet de eerder gekoppelde foto's van andere locaties voor je afdrukken. Hiervoor dien je dus naar één van de andere winkels te gaan.

Disneyland Park
- New Century Notions - Flora's Unique Boutique, Main Street, U.S.A
- Big Thunder Photographer*, Frontierland
- Le Coffre du Capitaine*, Adventureland
- Meet Mickey Photographs*, Fantasyland
- Princess Pavilion Photographes*, Fantasyland
- Light Speed Photography*, Discoveryland
- Star Command Photographers*, Discoveryland
- Starport*, Discoveryland

Walt Disney Studio's Park
- Walt Disney Studios Store, Front Lot
- Tower Hotel Gifts*, Production Courtyard

Disney Village
- The Disney Gallery

Disney Hotels
- Galerie Mickey, Disneyland Hotel
- Bay Boutique, Disney Newport Bay Club
- Northwest Passage, Disney Sequoia Lodge
- General Store, Disney Hotel Cheyenne
- Trading Post, Disney Hotel Santa FePhotoPass website
Via de PhotoPass website http://www.disneyphotopass.eu kun je heel eenvoudig je account aanmaken. Dit kun je al doen tijdens je verblijf, om extra snel je foto's te kunnen terugkijken. Wanneer je liever wacht tot na je verblijf is dit geen enkel probleem. De website is overigens ook geschikt voor mobiel gebruik, dus je hebt verder geen speciale app op je smartphone nodig, maar bekijkt alles in je internetbrowser.

PhotoPass+ voor Pass houders
Voor de regelmatige bezoekers die in het bezit zijn van een jaarpas van Disneyland Paris is er een speciale PhotoPass+. Deze heeft namelijk een langere geldigheidsduur dan de reguliere PhotoPass+ die te koop is in de winkels. De geldigheidsduur is namelijk gelijk aan die van je jaarkaart. Afhankelijk van het type jaarpas is er een verschil in prijs voor aanschaf van deze PhotoPass+. Voor de aanschaf van deze speciale jaarpashouders PhotoPass+ kun je terecht bij hierboven genoemde winkels. Hieronder vind je de prijs wat je betaalt voor een PhotoPass+ op basis van het type jaarpas dat je bezit.

Gold Pass houders hebben recht op een gratis PhotoPass +
Silver Pass Houders krijgen 10% korting op de jaarlijkse PhotoPass+
Meer info over de jaarkaarten hier.

De PhotoPass service kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name in geval van noodweer of veiligheidsproblemen.

 

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender